Jbz Inlog (2024)

1. MijnJBZ

  • Hoe gebruik ik DigiD?

  • Via MijnJBZ kunt u thuis uw persoonlijke en medische gegevens inzien zoals die in het JBZ bekend zijn.

2. Jeroen Bosch Ziekenhuis | Gewoon, omdat jij ertoe doet.

  • MijnJBZ · JBZ prikafspraak · Wetenschap in het JBZ · Werken en leren bij het JBZ

  • Samen met jou bepalen we wat je nodig hebt en van wie, zodat jij zo lang mogelijk het leven kunt leiden dat jij wilt. Wij zetten daarvoor al onze medische expertise in en werken samen, bijvoorbeeld met je familie en vrienden, je huisarts, de gemeente en de thuiszorg. 

3. JGZ-portaal: Home

4. Jeroen Bosch Ziekenhuis | Kwaliteit en behandelresultaten

  • In het patiëntenportaal kun je afspraken maken, herhaalrecept aanvragen, labuitslagen bekijken of je medicatieoverzicht inzien. Je moet inloggen met je DigiD.

  • Kwaliteit, locaties, behandelingen en resultaten van Jeroen Bosch Ziekenhuis. Vergelijk met andere ziekenhuizen op Ziekenhuischeck.nl.

5. Jeroen Bosch Huisartsen – s-Hertogenbosch

  • Jeroen Bosch Huisartsen is de regionale organisatie van alle huisartsen in 's-Hertogenbosch en omgeving. De organisatie faciliteert de chronische zorg, is het ...

  • Jeroen Bosch Huisartsen is de regionale organisatie van alle huisartsen in ’s-Hertogenbosch en omgeving. De organisatie faciliteert de chronische zorg, is het aanspreekpunt voor zorgpartners, ondersteunt haar huisartsen en pakt relevante regionale thema’s op. Voorbeelden zijn: de toenemende vergrijzing, de krapte op de arbeidsmarkt, het versterken van de regionale samenwerking en de veranderingen op het gebied van informatie en digitalisering.

6. Staar - Jeroen Bosch Ziekenhuis - 's-Hertogenbosch

  • Bekijk de informatie en lees de waarderingen over Jeroen Bosch Ziekenhuis in 's-Hertogenbosch. Er zijn 201 waarderingen met een gemiddeld cijfer van 8,4 ...

  • Bekijk de informatie en lees de waarderingen over Jeroen Bosch Ziekenhuis in 's-Hertogenbosch. Er zijn 201 waarderingen met een gemiddeld cijfer van 8,4 geplaatst.

7. Huisartsenposten Oost-Brabant: Home

  • Gezondheidsinformatie · Locaties · Veelgestelde vragen · Heeft u een compliment? · Spoedposten Uden, 's-Hertogenbosch · Spoedposten Helmond, Geldrop, Eindhoven.

  • Om gebruik te kunnen maken van de website van Huisartsenposten Oost-Brabant worden cookies gebruikt. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening verbeteren en u in de toekomst beter tot dienst zijn. Als u de cookies afwijst kan dat het gebruik van onze website negatief beïnvloeden.

8. Aanmeldzuilen Jeroen Bosch Ziekenhuis - diz informatiezuilen

  • Inloggen · FAQ · Support · Nieuwtjes · Over ons · info@diz.nl · +31 (0)79 362 40 40 · diz; >; Projecten; >; Aanmeldzuilen Jeroen Bosch Ziekenhuis. Aanmeldzuilen ...

  • Samen met een van de vaste partners is diz momenteel bezig met het installeren van 50 nieuwe aanmeldzuilen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ‘s-Hertogenbosch. In de centrale hal worden opvallende gele aanmeldzuilen geplaatst, waarop patiënten zich bij binnenkomst kunnen registreren. Ook op elke poli installeren we aanmeldzuilen, waarop de patiënt zich kan aanmelden door de JBZ patiëntenpas te scannen. Met deze aanmeldzuilen loopt de ontvangst van patiënten soepeler. Bij binnenkomst worden direct de patiëntengegevens gecheckt, hierdoor is ontstaat er een snelle en goede doorstroming. Voor het ziekenhuis zorgen de zuilen voor meer flexibiliteit in de patiëntenlogistiek en flexibele inzet van ruimtes en resources.

9. Jeroen Bosch Ziekenhuis werkt volledig digitaal - ChipSoft

  • Inloggen kan alleen als patiënten in bezit zijn van een DigiD met extra controle via sms-code. Na vandaag worden de mogelijkheden van MijnJBZ steeds verder ...

  • Patiënten van het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) kunnen sinds vrijdag 24 juni hun eigen medische gegevens inzien. Met een druk op de knop werd die dag om 11.30 uur HiX in gebruik genomen. Het Noord-Brabantse ziekenhuis werkt nu volledig digitaal en daarvan profiteren zorgprofessionals én patiënten.

Jbz Inlog (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Eusebia Nader

Last Updated:

Views: 6436

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Eusebia Nader

Birthday: 1994-11-11

Address: Apt. 721 977 Ebert Meadows, Jereville, GA 73618-6603

Phone: +2316203969400

Job: International Farming Consultant

Hobby: Reading, Photography, Shooting, Singing, Magic, Kayaking, Mushroom hunting

Introduction: My name is Eusebia Nader, I am a encouraging, brainy, lively, nice, famous, healthy, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.