Archief aankondigingen 2023 – Anonieme internet- en technologieverslaafden (2024)

Hieronder vindt u mededelingen die op het mededelingenbulletinbord zijn geplaatst in 2023. (De vermelde datum is de datum waarop de aankondiging van het bord werd verwijderd)

-~-

12/30/23
De Roadblocks to Recovery-sprekersreeks georganiseerd door Bekah K gaat door! Op vrijdag 29 december om 12.00 uur oostelijke tijd zal Lauren T in de dienstkamer iets vertellen over het onderwerp eenzaamheid. Ik kijk ernaar uit je daar te zien!

12/20/23
Het Noord-Amerikaanse Conventiecomité stelt een studiebeursfonds open voor de Fellowship! Iedereen in ITAA kan nu tussen nu en september volgend jaar elk bedrag aan dit fonds doneren om mensen in financiële nood te helpen de Noord-Amerikaanse Conventie van 2024 bij te wonen. De link om te doneren vind je hier:https://www.zeffy.com/en-US/donation-form/99ad743d-bbd3-44e6-a434-d54d7d47f2e0

12/17/23
Bekah K zal een driedelige Roadblocks to Recovery sprekersserie houden op de komende vrijdagen in december, om 12:00 uur ET, in de Servicekamer. Ze zullen elk anderhalf uur duren met speciale aandacht voor hogere krachten, terugval en eenzaamheid. Zie de kalender voor details.

12/17/23
Een Open Pad Stap Workshop begint op zaterdag 16 december om 13.00 uur ET. De workshop duurt 9 weken en vindt elke zaterdag en dinsdag op dezelfde tijd plaats (in Amerikaanse tijd) gedurende 1,5 uur. Meer informatie is te vinden ophttps://internetaddictsanonymous.org/step-workshops/

12/14/23
Er staat een nieuwe Sprekersdeelkalender op de website! De link naar deze pagina vindt u hieronder, evenals in de beschrijving van de online vergaderpagina. Als u een bijeenkomst kent waarin een spreker zijn ervaring, kracht en hoop deelt, en u ziet deze niet op deze kalender, neem dan contact op met speakercalendar.itaa@gmail.com
https://internetaddictsanonymous.org/speaker-share-meetings/

12/11/23
We zijn van plan om een persoonlijke Engelstalige bijeenkomst te starten in de regio Leiden/Den Haag (Nederland). Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met Karo viakaro.12steps@gmail.com!

12/9/23
Er begint een nieuwe persoonlijke ontmoeting in San Francisco. De volgende bijeenkomst is op zaterdag 9 december om 12.00 uur in de Anza-afdeling van de openbare bibliotheek van San Francisco, en vervolgens elke zaterdag om 13.00 uur in Huntington Park. We kijken ernaar uit om je daar te zien!

12/3/23
Er zijn twee aankomende persoonlijke bijeenkomsten gepland in San Francisco!

Zaterdag 2 december: ITAA Meeting & Terra's 1-jarig jubileumpicknick (dekens en snacks meenemen aanbevolen!)
13.00 uur in Huntington Park voor Grace Cathedral

Zaterdag 9 december: ITAA-bijeenkomst
12.00 uur in de Anza Branch van de openbare bibliotheek van SF, vergaderruimte

We hopen binnenkort een ruimte voor de langere termijn aan te kondigen. Ik hoop je daar te zien!

12/3/23
De Literatuurcommissie is op zoek naar geschreven herstelverhalen die we kunnen overwegen voor opname in ons eerste ITAA-boek. Als je minimaal zes maanden ITAA hebt gevolgd, stabiele nuchterheid zoals je die begrijpt, en je werkt aan de 12 stappen, nodigen we je uit om je verhaal te delen met onze fellowship en de nog steeds lijdende verslaafden die we hopen te bereiken. Als schrijven u niet gemakkelijk afgaat, kunnen wij u ook coworking-ondersteuning bieden en/of u interviewen en u helpen bij het schrijven van uw verhaal. Meer informatie vindt u hier: https://docs.google.com/document/d/1WkjCP1kEapF_RhWaTpPk6nmuVHrNbohQVA2TJIpbDtQ/edit

12/3/23
De meeste mensen in de wereld weten niet dat ITAA bestaat. Als u beschikbaar bent om te helpen bij het organiseren van publieke voorlichting in uw omgeving aan therapeuten, artsen, herstelcentra, enz., stuur dan een e-mailinquiries.itaa@gmail.comen wij zullen je helpen.

11/27/23
We hebben nu onze nieuwsbrief van de Noord-Amerikaanse Conventie van 2023 gepubliceerd! Dank aan allen die via de dienstverlening hebben bijgedragen. De nieuwsbrief vindt u via deze link: https://drive.google.com/file/d/1dY9NGsuFw19U-4qDMpAKvs3yRs7Mb58d/view?usp=sharing

11/24/23
Een nieuwe bijeenkomst gericht op Verslaving aan online onderzoek begint op vrijdag om 12.00 uur ET. Deze bijeenkomst richt zich op dwangmatig onderzoek, het verzamelen van informatie en impulsief zoeken dat uitmondt in een reis door het internet-konijnenhol. Alle leden zijn welkom om deel te nemen, ongeacht of ze zich identificeren met de speciale focus.

11/23/23
Er is een *NIEUWE* bijeenkomst die begint op woensdag 22 november om 15.30 uur ET en die zich richt op internet- en technologiegebruik en obsessieve-compulsieve stoornis en hoe deze twee elkaar kruisen en verergeren. Aan het einde van onze eerste ontmoeting samen zullen we in groepsverband beslissen welk boek we samen zullen lezen. We hopen dat je met ons meedoet, we zijn niet langer alleen! Allen zijn welkom.

11/22/23
Het North American Convention Committee verzekerde zich van de initiële aanbetaling van $8.000 voor het mooiePearlstone Retraite Centrum, buiten Baltimore, MD voor 27-29 september 2024. Om onze reservering af te ronden,we moeten onze laatste storting vóór 20 november voltooien. We hebben nog maar 6 fellows nodig om zich nu in te schrijven of te doneren aan het goede doel. We verwachten dat de registratiekosten tussen $430-475 zullen liggen. Om u nu te registreren, vragen wij een bijdrage van $500. Het geld dekt eerst onze aanbetaling en gaat vervolgens naar een beurzenfonds voor deelnemers.

Om u te registreren voor de conventie of om een e-mail te donerenitaa.nacc@gmail.com Zie deze link voor meer details:https://docs.google.com/document/d/18OCO4U8-XGWFhlzYi9XzxUYnIJH6yHN1p_xaVgR9K1A/edit

11/22/23
Een aantal mensen willen een persoonlijke bijeenkomst in San Francisco starten. Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan de WhatsApp-chat voor deze bijeenkomst, stuur dan een e-mailterrao.itaa@gmail.com.

11/19/23
Ons ITAA-welkomstpamflet is nu gepubliceerd in A4- en US-letterformaat op onze website! Iedereen is welkom en wordt aangemoedigd om dit driebladige pamflet te verspreiden tijdens persoonlijke bijeenkomsten en binnen uw gemeenschap. De link naar het pamflet vindt u op internetaddictsanonymous.org/literature-and-guides

11/14/23
Op 5 december begint een nieuwe persoonlijke bijeenkomst in Boston! Het wordt elke dinsdag gehouden in 11 Garden Street, Cambridge, MA 02138, van 6.30 tot 7.30 uur.

11/13/23
Verschillende mensen bespreken het starten van een bijeenkomst gericht op verslaving aan online onderzoek, het verzamelen van informatie en zoeken.
Als u in de toekomst aanwezig wilt zijn, kunt u ons helpen een vaste vergadertijd te kiezen door deze enquête in te vullen:
https://strawpoll.com/eNg69V653nA

11/12/23
De Web Content Committee heeft onlangs een update gepubliceerd van ons voorbeeldvergaderingsscript. We moedigen bijeenkomsten aan om het groepsgeweten vast te houden om de veranderingen te beoordelen, en om de taal naar wens over te nemen of aan te passen: https://internetaddictsanonymous.org/online-meeting-schedule/meeting-script/

11/8/23
Op zondag 5 november eindigde de zomertijd in de VS. Onze kalender volgt de wijziging in de Amerikaanse tijdzone, dus Amerikaanse leden zullen hier doorgaans geen last van hebben. Leden in Europa, Azië, Australië en andere landen worden aangemoedigd om de vergaderkalender nog eens te controleren, aangezien de tijd van hun vergaderingen mogelijk is verschoven.

11/8/23
We hebben wettelijke statuten opgesteld voor onze non-profitorganisatie en zullen hierover stemmen tijdens twee opeenvolgende ISM's op 4 november om 21.30 uur ET en 5 november om 13.30 uur ET. Om een bijdrage te kunnen leveren aan de discussie en de stemming moeten de leden vooraf de statuten volledig hebben gelezen. Meer informatie vindt u hier:https://bit.ly/info4bylaws

11/8/23
Het North American Convention Committee heeft een locatie gevonden voor onze conventie van 2024 in september aan de oostkust, vlakbij Washington, DC! We hebben twee weken de tijd om de locatie veilig te stellen en we hebben 30 ITAA-leden nodig die elk $500 bijdragen om de conventie te sponsoren om onze eerste storting te financieren. Hiermee bent u verzekerd van een plek op de conventie (twee nachten en zes maaltijden). Bij interesse kunt u mailen naar: itaa.nacc@gmail.com. Zie deze link voor meer details:https://docs.google.com/document/d/18OCO4U8-XGWFhlzYi9XzxUYnIJH6yHN1p_xaVgR9K1A/edit

11/4/23
Onze gemeenschap heeft gestemd om de formulering van Tradities 8 en 9 aan te passen. Bedankt aan iedereen die heeft deelgenomen!

Traditie 8: Hoewel onze dienstverlenende organen gekwalificeerde werknemers in dienst mogen nemen, mag de daad van een lid dat een ander lid helpt nooit worden vergoed, zodat ITAA voor altijd onprofessioneel blijft.

Traditie 9: ITAA mag nooit hiërarchisch georganiseerd zijn, maar we mogen wel dienstraden of commissies oprichten die rechtstreeks verantwoording afleggen aan degenen die zij dienen.

11/1/23
We hebben wettelijke statuten opgesteld voor onze non-profit en zullen hierover stemmen tijdens twee opeenvolgende ISM's in november. Om een bijdrage te kunnen leveren aan de discussie en stemming, moeten de leden de statuten van tevoren helemaal gelezen hebben. Op 15, 16, 23, 28 en 29 oktober organiseren we leesavonden en vraag- en antwoordsessies om de statuten samen door te nemen. Meer informatie vind je hier:https://bit.ly/info4bylaws

10/29/23
Voor zover wij weten zijn er de afgelopen week geen zoombombardementen geweest. Bedankt iedereen voor jullie veerkracht en moed rond de verstoringen. Blijf de host claimen om de veiligheid van uw vergaderingen te garanderen.

10/29/23
Er staat een NIEUWE Coworking-bijeenkomst op de Kalender met de titel “Better Together”. Deze bijeenkomst vindt plaats op zaterdag van 17.30 uur tot 18.45 uur PDT. Het zal bestaan uit 50 minuten stil coworking, waarbij mensen op een consistente basis met hun collega's aan hun 12-stappenwerk kunnen werken. Wij hopen dat je met ons mee kunt doen!

10/21/23
We proberen vast te stellen of vergaderingen nog steeds worden gebombardeerd. Als je in de afgelopen week een ITAA-zoom bombardement hebt meegemaakt, stuur dan een e-mail naar de webmasters: webmaster.itaa@gmail.com

10/17/23
Een nieuwe persoonlijke bijeenkomst in Miami, Florida is in een beginstadium. Als je geïnteresseerd bent in meer informatie, of wilt helpen om deze bijeenkomst van de grond te krijgen, neem dan contact op met Sam viaitaa.sam@pm.me.

10/14/23
Ter herinnering: we zullen de bewoordingen van Tradities 8 en 9 bespreken en erover stemmen tijdens onze ISM op 14 oktober om 21.30 uur ET. Kom alsjeblieft bij ons! De voorgestelde wijzigingen zijn hier te vinden: https://docs.google.com/document/d/1_BUOBPJPpjD7TAiETOFhtTK0yRMxuvV0jOxb-9BsNcs/edit?usp=sharing

10/11/23
We herinneren iedereen eraan dat de snelste manier om een zoombombardement te beëindigen is door de Beveiligingsschildknop en dan Deelnemersactiviteiten opschorten.

10/10/23
Er is een nieuwe Sex, Love, and Fantasy Cross Addiction Meeting die begint op maandag om 20:30 EST! De bedoeling van deze bijeenkomst is om een veilige, oordeelsvrije ruimte te creëren voor leden van ITAA om herstel te bevorderen met kwesties die verband houden met seks- en liefdeverslaving. Dit is een vergadering achter gesloten deuren, wat betekent dat we de vergadering op slot doen nadat de missieverklaring is voorgelezen.

10/9/23
Het North America Convention Committee is verheugd te kunnen aankondigen dat we nu ons volgende congres plannen! We zijn actief op zoek naar vrijwilligers voor onderzoek naar locaties voor de Noord-Amerikaanse Conventie van 2024, idealiter aan de oostkust van de Verenigde Staten. Geïnteresseerden kunnen contact opnemenitaa.nacc@gmail.comen wij sturen u onze criteria.

10/1/23
Tweeweg chat met de wachtkamer is nu ingeschakeld. Om onze Zoom-instellingen bij te werken zodat gebruikers moeten inloggen om deel te nemen aan een vergadering, zullen we onze Zoom-links, vergader-ID's en -wachtwoorden op zondag 1 oktober bijwerken. Houd er rekening mee dat de hostcodes blijven hetzelfde als nu.
(Kopieer/plak in de chat en/of lees hardop voor inbellende leden)
Sereniteitskamer: Vergadering ID 863 552 3974, wachtwoord 12
Herstelkamer: Vergadering ID 671 676 5473, wachtwoord 12
Dienstruimte: Vergadering ID 522 930 9009, wachtwoord 12

9/24/23
We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat er een persoonlijke ITAA-bijeenkomst zal starten in Austin, Texas. Het wordt een wekelijkse bijeenkomst die begint op vrijdag 22 september van 20.00 tot 21.00 uur. Kijk voor meer informatie op de In-Person Meetings pagina.

9/10/23
Een lid is op zoek naar hulp bij het maken van ITAA-herstelmunten, vooral van mensen die ervaring hebben met 3d-ontwerp en/of ervaring met spuitgieten. Als je wilt helpen, neem dan contact met hem op viaoran.itaa@gmail.com.

9/10/23
Deze week starten nieuwe persoonlijke bijeenkomsten in Sunnyvale, Californië, Chicago, Illinois, Phoenix, Arizona en Atlanta, Georgia. Zie de pagina met persoonlijke bijeenkomsten op de website voor meer informatie.

9/6/23
Een nieuwe bijeenkomst gericht op de beoefening van bidstonden begint op dinsdag 5 september om 16.00 uur CET/10.00 uur EST. We nodigen iedereen die geïnteresseerd is in een diepere verbinding met een Hogere Kracht van zijn of haar begrip uit om zich bij ons aan te sluiten!

9/4/23
We hebben wettelijke statuten opgesteld voor onze non-profit en zullen hierover stemmen tijdens twee opeenvolgende ISM's in november. Om een bijdrage te kunnen leveren aan de discussie en stemming, moeten de leden de statuten van tevoren helemaal gelezen hebben. Omdat dit een complex en belangrijk juridisch document is dat een grote impact zal hebben op onze gemeenschap, zullen verschillende leden leesavonden en vraag- en antwoordsessies organiseren om de statuten samen door te nemen. Meer informatie vind je hier:https://bit.ly/info4bylaws

9/3/23
We zijn begonnen met het verhogen van onze advertentie-uitgaven, wat naar verwachting zal leiden tot een aanzienlijke toename van nieuwkomers. Lees onze veiligheidsrichtlijnen voor bijeenkomsten en zorg ervoor dat de leiders van de bijeenkomsten de Zoom hostcode hebben. We moedigen iedereen ook aan om het nieuwe document "Leading and Strengthening Meetings" te lezen ter ondersteuning van hun bijeenkomsten.
Voldoen aan beveiligingsrichtlijnen: https://internetaddictsanonymous.org/security-guidelines-for-itaa-meeting-hosts/Vergaderingen leiden en versterken in ITAA:
https://internetaddictsanonymous.org/leading-and-strengthening-meetings/

9/2/23
Ben jij een IT-verslaafde in Groot-Brittannië? Zou je het overwegen om anoniem gefilmd te worden als onderdeel van een documentaire over internetverslaving? Als je meer wilt weten over wat dit inhoudt, word je uitgenodigd voor een informatief zoomgesprek om de filmmakers te ontmoeten en vragen te stellen. Tijdens dit gesprek wordt er niet gefilmd. Dit eerste gesprek zal plaatsvinden op 2 september om 15.30 uur Engelse tijd, in de ITAA 'Service' zoom room. De link is te vinden op het mededelingenbord op de website of in de chat. [PLAKKEN IN DE CHAT].
Link naar vergadering:https://us02web.zoom.us/j/89401368132?pwd=a3dleWJXNEJmMGh2QzVyTHdaMUxoZz09
Vergadering ID: 894 0136 8132
Wachtwoord: 12

9/1/23
De Public Relations Commissie werkt aan een Wikipedia pagina voor ITAA. Als je ervaring hebt met het schrijven of bewerken van Wikipedia pagina's, dan horen we dat graag. Voel je vrij om contact met ons op te nemen viainquiries.itaa@gmail.com.

9/1/23
Op donderdag 31 augustus om 20:00 EST houdt het North American Convention Committee een Post-Mortem Feedback Forum om te horen wat de Fellowship denkt over welke aspecten van NAC (planning & de Conventie zelf) goed gingen, wat niet, en wanneer we de eerste bijeenkomst van het North American Convention Committee in 2024 willen plannen. Alle Fellowshipleden en deelnemers aan de conventie zijn welkom!

8/25/23
Voortbouwend op de goede feedback na de allereerste ITAA North American Convention, organiseert NACC de eerste North American Convention Committee Meeting in 2024. Alle Fellowshipleden en Conventiedeelnemers zijn welkom! Als je geïnteresseerd bent om een geëngageerd NACC-lid te zijn, geef dan je beschikbaarheid op in de planning link: https://www.when2meet.com/?20940827-wmUi2
Let op - voeg een wachtwoord toe wanneer je je beschikbaarheid toevoegt, zodat je deze zo nodig kunt bijwerken. Op basis van de ingevoerde reacties wordt de eerste NACC-bijeenkomst voor 2024 gepland in september.

We zijn op zoek naar een persoonlijke bijeenkomst in Austin, Texas. Als je geïnteresseerd bent, vul dan dit formulier in,https://forms.gle/sE8dP6HAbmRYs7Rq7om te helpen bepalen welke dag, tijd en onderwerpen optimaal zijn. Voel je ook vrij om contact op te nemen metrafman522@gmail.comvoor vragen, opmerkingen of als je een actievere rol wilt spelen in het helpen opzetten van de bijeenkomst.

De Literatuurcommissie is momenteel op zoek naar geschreven verhalen over herstel om op te nemen in ons eerste ITAA-boek. Als je minstens 6 maanden in ITAA bent, een stabiele nuchterheid hebt en de 12 stappen doorloopt, nodigen we je uit om je ervaring, kracht en hoop te delen met onze gemeenschap en de nog steeds lijdende verslaafden die we hopen te bereiken. Verhalen moeten tussen de 2000 en 3500 woorden zijn en je kunt vertellen hoe het leven was tijdens de actieve verslaving, wat er gebeurde om je pad naar herstel in te zetten en hoe het leven er nu uitziet. Stuur een e-mail naarliterature.itaa@gmail.comals je geïnteresseerd bent in het delen van je verhaal en als je vragen hebt. We horen graag van je!

8/24/2023
Er is interesse om een persoonlijke bijeenkomst te starten in Phoenix/Tempe, Arizona. Als je geïnteresseerd bent om te helpen en de bijeenkomst te starten, stuur dan een e-mail naaryingyan.itaa@gmail.com.

8/19/23
Op donderdag 17 augustus om 20:00 uur houdt het North American Convention Committee een Post-Mortem Feedback Forum om te horen wat de Fellowship denkt over welke aspecten van NAC (planning & de Conventie zelf) goed gingen, wat niet, en wanneer we de eerste bijeenkomst van het North American Convention Committee in 2024 willen plannen. Alle Fellowshipleden en deelnemers aan de conventie zijn welkom!

8/17/23
De eerste persoonlijke bijeenkomst in Atlanta vindt plaats op donderdag 7 september om 19.30 uur in de Atlanta Triangle Club. Zie de pagina met persoonlijke bijeenkomsten op de website van ITAA voor meer informatie.

8/13/23
ITAA Chicago organiseert haar eerste persoonlijke bijeenkomst in The Rec Room in Uptown, Chicago. We hoeven alleen maar een tijd en een dag vast te stellen. Als je mee wilt doen en je tijd met ons wilt delen om deze bijeenkomst te starten, neem dan contact op metitaa.chicago@gmail.com.

8/13/23
De Literatuurcommissie heeft voorstellen gedaan voor wijzigingen in Tradities 8 en 9 en zou graag feedback krijgen van de gemeenschap: https://docs.google.com/document/d/1NCknEACW2laAEiuKRXneXs2UnPowGd9jPcUQW0y_iPA/edit?usp=sharing

8/11/23
Een nieuwe bijeenkomst begint op zaterdag 6 augustus om 18.00 uur EDT! Als je geïnteresseerd bent om dienst te doen voor de bijeenkomst, neem dan contact op met Suyash op +1 765-701-5836. We hebben hulp nodig bij het hosten en het voorstellen van lezingen. We kijken ernaar uit om jullie allemaal te ontmoeten op zaterdag!

8/11/23
Er zal een tweede hybride bijeenkomst op de Noord-Amerikaanse Conventie op zondag 6 augustus om 9:30 uur PDT (Pacific Daylight Time). De bijeenkomst staat op de kalender en we zullen het hebben over het thema dankbaarheid. We hopen dat iedereen in onze wereldwijde gemeenschap kan deelnemen!

8/10/23
De eerste bijeenkomst van Silicon Valley ITAA vindt plaats op woensdag 9 augustus van 18.00 tot 19.00 uur PST, gevolgd door een groepsgesprek in het Santa Clara Central Park Pavilion. De agendapunten zijn: een mogelijke wekelijkse ontmoetingsplaats, tijden en locaties, rollen van leden, protocolverduidelijkingen. Bel 650-808-7842 of e-mailsxliu888@gmail.comvoor meer informatie.

8/4/23
Op de Noord-Amerikaanse Conventie zal er een hybride bijeenkomst plaatsvinden op vrijdag 4 augustus om 20:00 PDT (Pacific Daylight Time). De spreker zal Frankie W. zijn. We hopen je daar te zien!

8/3/23
We starten een Silicon Valley In-Person ITAA bijeenkomst in de San Francisco Bay Area. Als je deze nieuwe groep wilt helpen oprichten, je bij ons wilt aansluiten of meer informatie wilt, neem dan contact met ons op via +1-650-808-7842 (WhatsApp/text) ofsxliu888@gmail.com.

7/30/23
Nu ITAA een federale non-profit is, zijn we automatisch goedgekeurd om elke maand $10,000 aan Google Ads credits te ontvangen. Na een discussie op onze ISM om ervoor te zorgen dat het gebruik van deze credits in lijn is met onze Tradities, hebben we gestemd om onze advertentie-uitgaven vanaf 15 augustus geleidelijk te verhogen, waarbij de helft naar persoonlijke bijeenkomsten en niet-Engelstalige bijeenkomsten gaat. We verwachten dat dit zal leiden tot een aanzienlijke toename van nieuwkomers, dus lees onze veiligheidsrichtlijnen voor vergaderingen en ervoor zorgen dat meetingleiders de Zoom hostcode hebben. Daarnaast hebben we zojuist een nieuwe bron gepubliceerd over Vergaderingen leiden en versterken in ITAAen we moedigen iedereen aan om dit te lezen ter ondersteuning van hun bijeenkomsten.
Voldoen aan beveiligingsrichtlijnen: https://internetaddictsanonymous.org/security-guidelines-for-itaa-meeting-hosts/Vergaderingen leiden en versterken in ITAA:
https://internetaddictsanonymous.org/leading-and-strengthening-meetings/

7/28/23
Onze gemeenschap heeft vier moties goedgekeurd die te maken hebben met onze bijeenkomsten en hoe we onze Twaalf Tradities in praktijk brengen. We moedigen iedereen aan om ze door te nemen. Dank aan iedereen die heeft deelgenomen aan de discussie! Moties: https://docs.google.com/document/d/13gZXG41YLzSE7mEQGajJh9YdGHMa1TDZc45uXZgxuGU/edit?usp=sharing

7/22/23
De Spaanstalige gemeenschap wil graag elk lid van ITAA die Spaans leert uitnodigen om deel te nemen aan onze bijeenkomsten! We hebben gesloten ondertiteling ingeschakeld zodat je gemakkelijk mee kunt luisteren. Ons vergaderschema vind je hier: https://internetaddictsanonymous.org/es/espanol/

7/21/23
Er is een nieuwe persoonlijke bijeenkomst gestart in Washington DC. Zie de pagina met persoonlijke bijeenkomsten op de website voor meer informatie.

7/21/23
ITAA houdt haar eerste Noord-Amerikaanse conventie van 4 tot 6 augustus in Noord-Californië in het San Damiano retraitecentrum. Er zijn een- en tweepersoonskamers variërend van $375-420 per persoon (alle 3 dagen en alle maaltijden inbegrepen). Het is ook mogelijk om elders te verblijven en naar de conventie te pendelen en alleen voor deelname te betalen, wat $165 kost. De inschrijving sluit op woensdag 19 juli. Om je aan te melden en je plek te reserveren stuur je een e-mail naar itaa.nacc@gmail.com.

7/12/23
Op woensdag 12 juli start een nieuwe Step workshop. Meer details en een lijst van andere komende workshops vind je hier: https://internetaddictsanonymous.org/step-workshops/

7/8/23
Er is een nieuwe persoonlijke bijeenkomst gestart in Amsterdam. Zie de pagina met persoonlijke bijeenkomsten op de website voor meer informatie.

7/1/23
De Juridische Commissie van ITAA is op zoek naar input van leden met expertise op het gebied van handelsmerken, patenten of auteursrechten. Neem contact op metlegalaffairs.itaa@gmail.com.

6/26/23
Op zaterdag 24 juni om 12 uur 's middags houdt onze gemeenschap een feedbackforum van 45 minuten om een motie te bespreken over de vraag of ITAA-bijeenkomsten zich moeten aansluiten bij andere Twaalf Stappen-gemeenschappen of externe organisaties. Dit is eerder besproken tijdens een ISM en we hebben besloten een forum te houden om de tekst van de motie te herzien en ons collectieve groepsgeweten te versterken voordat we een beslissing nemen. We hopen dat je meedoet en je stem wilt laten horen! Als je niet aanwezig kunt zijn, stuur dan commentaar en suggesties naarshannon.e.bolt@gmail.com. Je kunt de huidige formulering van de motie hier bekijken: https://bit.ly/ITAAJuneForum

De persoonlijke bijeenkomst op zondag 25 juni in Bay Area zal tijdelijk van locatie veranderen. Deze wordt gehouden op 6400 Shattuck Ave, Oakland, CA.

6/24/23
HET IS BIJNA ZOVER!!! Aanstaande vrijdag vieren we de 6e verjaardag van ITAA. Woo Hoo!!!
We vieren het TWEE met TWEE fantastisch inspirerende sprekers: Emanuelle F en Bekah
Beide vieringen staan op je ITAA kalender in jouw tijdzone.
Om in de feeststemming te komen:
1e: voel je vrij om je chique of feestelijk te kleden en
2e: breng een kaars mee (op een taart of gewoon om vast te houden) om uit te blazen tijdens onze vieringen
Kan niet wachten om het vrijdag met jullie te vieren!!!

6/22/23

Een Hindi bijeenkomst is in een beginstadium. Als je geïnteresseerd bent om van dienst te zijn en te helpen met het vertalen van het script, neem dan contact op met Sanket via sanket@tuta.io.

6/20/23
Hartelijk dank aan iedereen die heeft deelgenomen aan het groepsgeweten over de Tradities! Onze gemeenschap heeft gestemd om Tradities 3, 4 en 5 te laten zoals ze nu zijn, Tradities 8 en 9 terug te sturen naar de Literatuurcommissie voor verder werk, en Traditie 2 als volgt te veranderen: Voor ons groepsdoel is er maar één ultieme autoriteit - een liefdevolle Hogere Macht. zoals kan worden uitgedrukt door ons groepsgeweten. Onze leiders zijn slechts vertrouwde dienaren; zij regeren niet.

6/19/23
Er zijn recent Zoom bombing incidenten geweest in ITAA. Meld alle incidenten aan de webmasters. We raden alle hosts van vergaderingen sterk aan om de hostcode te blijven claimen, co-hosts te benoemen en het document Beveiligingsrichtlijnen voor ITAA Meeting Hosts te lezen:
https://internetaddictsanonymous.org/security-guidelines-for-itaa-meeting-hosts/

6/11/23
DE DATUM OPSLAAN! Blokkeer je agenda voor vrijdag 23 juni, dan vieren we de 6e verjaardag van ITAA. We houden TWEE vieringen om meer ITAA fellows de kans te geven aanwezig te zijn. Deze zijn om: 13:30 - 15:00 Oost en 21:00 - 22:30 Oost. Woon bij wat voor jou het beste uitkomt of zelfs allebei als je de hele dag wilt doorfeesten. We kijken ernaar uit om je daar te zien!

6/08/23
Op zaterdag 3 juni om 21.30 uur ET en zondag 4 juni om 13.30 uur ET houdt onze gemeenschap twee speciale ISM's om te discussiëren en te stemmen over voorgestelde wijzigingen in de formulering van zes van onze Tradities, in de hoop deze duidelijker en begrijpelijker te maken terwijl de oorspronkelijke taal en geest nog steeds gerespecteerd worden. Doe alsjeblieft mee! De voorgestelde wijzigingen kunnen hier gevonden worden: https://docs.google.com/document/d/1KTv2XVnghrfNx8WrVjnimo8pcwskCnouI5JQhMfSXW4/edit?usp=sharing

Op 8 juni start een nieuwe Step Workshop. Meer informatie vind je hier: https://internetaddictsanonymous.org/step-workshops/

6/03/23
Je bent uitgenodigd om lid te worden van het ITAA 6e Jubileum Planning Comité. Onze tweede bijeenkomst is aanstaande zaterdag, 3 juni om 9 uur 's ochtends PDT/Noemiddag EDT. Voel je vrij om je bij ons aan te sluiten, zelfs als je de eerste bijeenkomst niet kon bijwonen. Tijdens deze bijeenkomst stemmen we over de spreker en de voorzitters. Als je van plan bent om te komen, stuur dan een e-mail naar itaa.anniversary@gmail.com.

6/03/23
ITAA houdt haar eerste Noord-Amerikaanse conventie van 4 tot 6 augustus in Noord-Californië in het San Damiano retraitecentrum. Er zijn een- en tweepersoonskamers variërend van $375-420 per persoon (alle maaltijden inbegrepen) en het is ook mogelijk om elders te verblijven en naar de conventie te pendelen en alleen voor de maaltijden te betalen. De verwachtingen zijn hooggespannen en de plaatsen raken snel vol. We kunnen niet wachten om jullie persoonlijk te ontmoeten. Om je aan te melden en je plek te reserveren stuur je een e-mail naaritaa.nacc@gmail.comvandaag!

5/29/23
Op 23 juni bestaat ITAA 6 jaar en we zijn op zoek naar mensen die willen helpen met het plannen van de viering! Als je geïnteresseerd bent, kom dan naar de startbijeenkomst op zondag 28 mei om 13.00 uur PDT/4.00 uur EDT in de Servicekamer. De bijeenkomst staat op de kalender. Als je niet aanwezig kunt zijn, maar wel betrokken wilt zijn, stuur dan een e-mail naaritaa.anniversary@gmail.com

5/18/23
De persoonlijke bijeenkomst in Pasadena, Californië, vindt vanaf 11 mei weer plaats op donderdag om 11 uur.

5/14/23
Op zaterdag 13 mei om 11 uur ET zal Ela B een uitgebreide lezing geven over haar ervaring met het bereiken en behouden van langdurige soberheid. We zien je daar graag.

5/14/23
De bijeenkomst in Ithaca, New York, is op zoek naar vrijwilligers voor het geven van sprekersaandacht. Als je bereid bent om op deze manier van dienst te zijn, stuur dan een e-mail naarithacaitaa@gmail.com.

5/4/23
Vanaf 26 april is er een nieuwe bijeenkomst gewijd aan het leren en beoefenen van meditatie. Alle ITAA leden zijn welkom! Als je geïnteresseerd bent om mee te werken aan deze bijeenkomst, stuur dan een e-mail naarshlomi.ITAA@gmail.com.

5/4/23
Op 2 mei om 19.00 uur start er een maandelijkse persoonlijke bijeenkomst in Seattle. Kijk voor meer informatie op de "In-Person" bijeenkomst pagina op de website.

4/26/23
Er wordt gewerkt aan een persoonlijke bijeenkomst in Atlanta. Als je deze bijeenkomst wilt bijwonen of een dienstverlenende rol wilt vervullen, stuur dan een e-mail naaritaa.atlanta@gmail.com.

Een nieuwe cyclus van de Open Pad Stap Workshop begint binnenkort op woensdag 26 april om 20:30 ET. Meer details vind je hier: https://openpath.notion.site/ITAA-Open-Path-Step-Workshops-a7ea3ea9215b4094948ce9554a431f9d

4/22/23
ITAA houdt haar allereerste Noord-Amerikaanse conventie! Deze zal plaatsvinden van 4 tot en met 6 augustus in San Damiano, een retraitecentrum in de Bay Area, Californië. Dit evenement kost geld om bij te wonen. Om te informeren naar deelname kun je een e-mail sturen naaritaa.nacc@gmail.com.

4/21/23
Op vrijdag 21 april om 16.30 uur ET / 21.30 uur UK tijd, houden we een bijeenkomst om journalisten van twee grote publicaties te laten ervaren hoe een ITAA bijeenkomst werkt, zodat ze artikelen kunnen schrijven over ITAA. Als je wilt deelnemen aan deze bijeenkomst en wilt helpen om ITAA's boodschap van herstel over te brengen aan het publiek, stuur dan een e-mail naar inquiries.itaa@gmail.com minstens 24 uur van tevoren.

Een persoonlijke bijeenkomst in Denver begint op 19 april, stuur een e-mail:itaa.colorado@gmail.comvoor meer informatie.

4/16/23
ITAA werkt aan een reeks nieuwe webpagina's over specifieke bottom lines om beter te scoren in online zoekopdrachten en ervoor te zorgen dat onze gemeenschap zo vindbaar mogelijk is voor degenen die het nodig hebben. We horen graag van leden die korte 3 tot 5 zinnen herstelverhalen willen insturen over specifieke bottom lines. Klik op de link in de chat om een lijst met onderwerpen te bekijken en een verhaal over herstel in te sturen: https://forms.gle/AdvqWh298hQtpr6k6

ITAA heeft een nieuwe Gids voor het houden van groepsgesprekken gepubliceerd! We hopen dat het een waardevolle bron van informatie kan zijn voor alle leden. De gids kan hier gevonden worden: https://internetaddictsanonymous.org/guide-to-group-consciences/

4/6/23
Er wordt een persoonlijke bijeenkomst georganiseerd in de buurt van Seattle. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met Kate opkate.itaa@yahoo.com

3/25/23
De DC/NoVa ITAA Group houdt zijn allereerste persoonlijke bijeenkomst in de Shaw Neighborhood Library op zaterdag 25 maart om 16:30 uur.

Alle leden in de mid-Atlantische regio en omgeving worden aangemoedigd om aanwezig te zijn!

3/25/23
Houd er rekening mee dat de tijd van de persoonlijke bijeenkomst in Pasadena is gewijzigd naar dinsdag om 11 uur. De locatie is nog steeds hetzelfde.

3/24/23
Een nieuwe Step Workshop start op donderdag 23 maart om 14:30 uur ET. Doe alsjeblieft mee! Meer informatie vind je hier: https://docs.google.com/document/d/1P0xKBBybvXdxc65vYwDGRuM5joBAbeR5oZaxWmK7hkE/edit?usp=sharing

3/19/23
We zijn verheugd om een persoonlijke bijeenkomst in Londen aan te kondigen die plaatsvindt op zondag 19 maart om 14.30 uur in de kleine vergaderruimte van het Soho Recovery Centre in Londen.125 Charing Cross Road. Dit is een geweldige kans om in contact te komen met mede-techverslaafden, je ervaringen te delen en elkaar te steunen op je weg naar herstel. We kijken ernaar uit om jullie daar allemaal te zien! Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen londonitaa@gmail.com en we kunnen je toevoegen aan onze Londense groep.

3/18/23
Na verschillende ISM's, gezamenlijke bewerking en groepsdiscussies zullen we tijdens onze volgende ISM op zaterdag 18 maart om 21.30 uur EDT vier moties bespreken en mogelijk afronden over principes voor ITAA-bijeenkomsten, inclusief bijeenkomsten over speciale onderwerpen en bijeenkomsten voor specifieke bevolkingsgroepen. Deze principes zijn van invloed op de hele huidige en toekomstige gemeenschap en ieders inbreng is belangrijk. Doe mee en versterk ons collectieve groepsgeweten! Je kunt de huidige formulering van deze moties hier bekijken: bit.ly/ITAAMeetingMotions

3/18/23
We hebben de zomertijd ingevoerd, wat betekent dat de tijd van je bijeenkomsten verschoven kan zijn. Onze kalender volgt de tijdzoneverandering in de VS, dus leden in de VS hoeven over het algemeen geen wijzigingen aan te brengen. Leden in Europa, Azië, Australië en andere landen wordt aangeraden de vergaderkalender te controleren om er zeker van te zijn dat ze hun vergaderingen niet missen.

3/12/23
De Public Relations commissie is onlangs uitgebreid met actieve outreach functies. We zijn op zoek naar ITAA-leden met ideeën over hoe ITAA beter vindbaar kan zijn voor andere internetverslaafden. Als je ideeën hebt of wilt helpen, stuur dan een e-mail naarinquiries.itaa@gmail.comof neem deel aan de maandelijkse vergadering van de Public Relations commissie elke tweede zondag van de maand om 18.00 uur EST.
De volgende bijeenkomst is op zondag 12 maart.

3/12/23
Hartelijk dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan het ontwerp en de selectie van ons logo! Het logo staat nu live op onze website.

3/11/23
De Literatuurcommissie heeft wijzigingsvoorstellen opgesteld voor de Twaalf Tradities van ITAA in de hoop de tradities duidelijker en begrijpelijker te maken. Bekijk de voorgestelde wijzigingen hier: https://docs.google.com/document/d/1KTv2XVnghrfNx8WrVjnimo8pcwskCnouI5JQhMfSXW4/edit
Als je feedback of opmerkingen hebt over deze suggesties, neem dan contact op met alba.itaa.rec@gmail.comof kom naar onze volgende vergadering van de literatuurcommissie https://internetaddictsanonymous.org/open-service-positions/
Bedankt!

3/4/23
Leden die willen meewerken aan het creëren van workshops over het leiden van zakelijke bijeenkomsten, het leiden van reguliere bijeenkomsten of Zoom Tech co-hosting, kunnen contact opnemen met Shannon B: shannon.e.bolt@gmail.com

2/25/23
Op zaterdag 25 februari om 11:30 EST houdt onze gemeenschap een feedbackforum om een reeks mogelijke moties te bespreken over gemeenschappelijke principes voor ITAA-vergaderingen. Het doel van het forum is om ons collectieve groepsgeweten te versterken door middel van discussie. We hopen dat je meedoet en je stem kunt laten horen! Meer informatie vind je hier: https://teamup.com/event/show/id/R1xbz5SfvQXb1dUE18DaWQTdwhSMSd

2/19/23
Er is nu een Tools Meeting op zondag om 8 uur EST. Iedereen is welkom!

2/16/23
Tomas K en Bekah K leiden vanaf 15 februari een Step Workshop. Meer details vind je hier: https://docs.google.com/document/d/1P0xKBBybvXdxc65vYwDGRuM5joBAbeR5oZaxWmK7hkE/edit?usp=sharing

2/12/23
De Web Content Committee heeft onlangs het Discovering Sobriety Worksheet gepubliceerd, een hulpmiddel om leden te helpen hun soberheid en hun boven-, midden- en ondergrens beter te definiëren: https://internetaddictsanonymous.org/discovering-sobriety-worksheet-an-introduction-to-internet-addiction-recovery/

2/5/23
Onze fellowship is op zoek naar leden met professionele programmeerervaring die beschikbaar zijn om te helpen met of te overleggen over het verbeteren van de middelen die we gebruiken om leden in herstel te ondersteunen, zoals onze website en contactpersonenlijst. Als je geïnteresseerd en beschikbaar bent, neem dan contact op met tomask.itaa@gmail.com

2/2/23
Er is een nieuwe persoonlijke ITAA-bijeenkomst in Sherman Oaks in Los Angeles, Californië. Zie de Persoonlijke vergaderingen pagina op de website voor meer informatie

[ACTIEITEM: Als je nog niet de kans hebt gehad om de enquête in te vullen, dan is daar nog tijd voor - we willen nog steeds graag je feedback om ons te helpen bij het bepalen van de locatie, tijd en meer van de Noord-Amerikaanse Conventie dit jaar! Vul deze enquête in voor 31 januari. Iedereen mag hem invullen, ongeacht de locatie. Je vindt de enquête hier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScqMCOXCC4bULci330zgKo8lET289cjyuxd_83Yq5SbliK2ow/viewform

1/22/23
Bekah K zal een uitgebreid sprekersaandeel geven op 20 jan om 12pm ET. De share van San S is verplaatst naar 29 januari. Volledig schema: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1YCip7vIh7uP6c4nOYSNidR39i2zen6lGaAj-iG7l7QM/edit?usp=sharing

1/22/23
Op zaterdag 21 januari om 21.30 uur ET en zondag 22 januari om 13.30 uur ET houden we twee speciale ISM's om te stemmen over een definitief logo voor ITAA. Meer informatie vind je hier: https://docs.google.com/document/d/1SYyNTw8hiEr274hFs2sV1-xvUZ04Swp5I0dnq0ZGOrk/edit?usp=sharing

1/22/23
De locatie van de persoonlijke ITAA-bijeenkomst in New York City is gewijzigd. Zie de Persoonlijke vergaderingen pagina op de website voor meer informatie.

1/20/23
Leden in de Bay Area van Californië ontwikkelen een persoonlijke bijeenkomst! Sluit je aan bij de WhatsApp-groep op https://chat.whatsapp.com/G49aUs3m9EbG3mqNihCTWr en stem in de poll https://doodle.com/meeting/participate/id/e99ryrYe. We hebben een algemeen idee van waar we buiten willen afspreken, maar als iemand gratis en BART-toegankelijke ruimtes weet om samen te komen, dan worden suggesties op prijs gesteld.

1/17/23
Het ITAA North American Convention Committee plant onze allereerste conventie en we hebben jouw hulp nodig. Vul deze enquête in die in de chat zal worden geplaatst. We verzamelen alle enquêtes voor dinsdag 17 januari. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScqMCOXCC4bULci330zgKo8lET289cjyuxd_83Yq5SbliK2ow/viewform

1/16/23
Bedankt iedereen die heeft deelgenomen aan de stepworkshop! Om een punt van verwarring op te helderen, de tweede workshopbijeenkomst zal zijn op Maandag 16 januari om 14:30 EST via de privézoomlink die werd gedeeld, en je moet de eerste bijeenkomst hebben bijgewoond om te kunnen deelnemen. Voor vragen kun je mailen naar tomask.itaa@gmail.com.

1/12/23
Tomas K en Lucy D leiden vanaf 12 januari een Step Workshop. Meer details vind je hier: https://docs.google.com/document/d/1P0xKBBybvXdxc65vYwDGRuM5joBAbeR5oZaxWmK7hkE/edit?usp=sharing

1/9/23
ITAA is op zoek naar feedback over een aantal mogelijke moties met betrekking tot algemene principes die ITAA-vergaderingen zouden moeten handhaven. Een link naar de voorgestelde moties is hieronder te vinden. Het document staat open voor suggesties en commentaar. Medio februari houden we ook een forum voor feedback voor de hele organisatie, dat van tevoren zal worden aangekondigd.
https://docs.google.com/document/d/1NcuL_9uKluf8wtxuzlJ7HOBRQaK8Ym-dCuS9fih7RZE/edit

1/7/23
Een groep leden is begonnen met het plannen van een of meer internationale bijeenkomsten in Europa, het Midden-Oosten en/of Afrika. Onze eerste bijeenkomst is op 7 januari om 18.00 uur CET, 17.00 uur UK. Iedereen is welkom. Voor meer informatie, of als je geïnteresseerd bent maar niet aanwezig kunt zijn op de 7e, kun je contact opnemen met nis.anonymously@gmail.com, +45 3074 6668 (sms, WhatsApp, Signal).

1/5/23
De bijeenkomst 'Herstellen met liefde' op donderdag vindt nu een uur eerder plaats, vanaf 12 uur EST.

1/1/23
In een poging om extra mogelijkheden te bieden voor ondersteuning tijdens de feestdagen, zijn er twee bonusbijeenkomsten toegevoegd aan de kalender. Ze zijn op 31 december om 10u en 21u30 ET. Iedereen is welkom. Doe alsjeblieft mee!

Pagina voor het laatst bijgewerkt op 15 januari 2024

Archief aankondigingen 2023 – Anonieme internet- en technologieverslaafden (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Merrill Bechtelar CPA

Last Updated:

Views: 5833

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Merrill Bechtelar CPA

Birthday: 1996-05-19

Address: Apt. 114 873 White Lodge, Libbyfurt, CA 93006

Phone: +5983010455207

Job: Legacy Representative

Hobby: Blacksmithing, Urban exploration, Sudoku, Slacklining, Creative writing, Community, Letterboxing

Introduction: My name is Merrill Bechtelar CPA, I am a clean, agreeable, glorious, magnificent, witty, enchanting, comfortable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.